Om KSA | Kampsportsakademin

Här hittar du oss!

Kampsportsakademin
5

Välkommen till en klubb där alla har en plats, alla kan lära sig kroppskontroll, positiv disciplin och glädje att röra sig och prestera mer än man anar oavsett vem du är och varifrån du kommer! ��� Välkommen vi väntar på dig!

Kampsportsakademin
5

Bra Förening! Strikt och kvalificerade Ledarskap!

Kampsportsakademin
5

Bra förening med toppenledare!

Kampsportsakademin
5

En mycket bra förening som tar hand om sina elever på bästa sätt!

Kampsportsakademin
5

En superförening som leds av kanonledare som motiverar & instruerar oss på bästa sätt! Tack för i år vi ses i januari igen! Gott Nytt År!

Kampsportsakademin
5

Längtar till varje träning! Duktiga instruktörer - bra träning!

Kampsportsakademin
5

En fin förening, engagerade tränare, ordning och reda, trevligt och nästa lika kul som friidrott

Kampsportsakademin
5

Bästa stället

Kampsportsakademin
5

Toppenförening med engagerade ledare och entusiastiska elever! Erbjuder en stor bredd av kampsportsträning, så det finns garanterat något för alla!

Kampsportsakademin
5

IS great to learn teakwund

Om oss

Vi är en väletablerad idéel förening som varit aktiv i över 15 år.
Med en ledarstab på 25 instruktörer, närmare 350 aktiva medlemmar i åldrarna 5-70 år, så vill vi vara platsen där alla kan mötas, träna och utvecklas i sin egen takt! Oavsett om ditt mål är bättre hälsa, ny kunskap eller VM så finns vi där för dig.

Varmt välkommen till Västerås största klubb för Koreansk Kampsport!

Historia

Den 11 Maj 2002 startades kampsportsklubben Moodowon Västerås, som senare kom att bli känt som Kampsportsakademin Västerås. KSA´s ambition var att skapa en familjär klubbmiljö där alla får plats att träna efter egen förmåga och möjligheter.

De allra första passen på KSA hölls till en början i Herrgärdesskolans gymnastiksal i Västerås och redan från start erbjöds träning i kamparterna Taekwondo, Hapkido och strax därefter även Haidong Gumdo.
Kort efter att KSA (då Moodowon) slog upp dörrarna anslöt sig Michael Brännback till föreningen och deltog i att bygga upp verksamheten i klubben ytterligare.
Antalet medlemmar i klubben och efterfrågan på mer träningstid ökade snabbt, vilket resulterade i att klubben bytte till en ny lokal på Hammarbyskolan i Västerås och 2006 flyttade hela verksamheten till en egen lokal i Mariaberget.

I detta skede tog även Michael ett strategiskt och viktigt beslut för klubbens framtida utveckling och startade upp barnträning i taekwondo. Satsningen slog igenom väldigt bra och barnklasserna i TKD har än idag klubbens absolut största medlemsintag.

2010 flyttade verksamheten till de nuvarande lokalerna i Klövernhallen på Sjöhagsvägen 7 och sedan flytten har föreningen stadigt utvecklats. Kampsportsakademin satsar bl.a. på tävlingsverksamhet vilket har gett medaljer i SM, EM och VM i våra kamparter och grenar. Som en naturlig del i föreningsutvecklingen genomför också samtliga instruktörer ledarutbildningar via Sisu eller förbunden.

Ekonomi och fakturafrågor:

Kassör TinTin Jennsjö
Epost: kassor@ksa-vasteras.se

Styrelse:

Ordförande Michael Brännback
info@ksa-vasteras.se


Postadress:

Kampsportsakademin Västerås
C/O Tintin Jennsjö

Gäddvägen 13, 635 31 Kvicksund,

Betalningsuppgifter:

Plusgirokonto: 244 031-1
Swish: 1235696216