Hapkido | Kampsportsakademin

Här hittar du oss!

Kampsportsakademin
5

Välkommen till en klubb där alla har en plats, alla kan lära sig kroppskontroll, positiv disciplin och glädje att röra sig och prestera mer än man anar oavsett vem du är och varifrån du kommer! ��� Välkommen vi väntar på dig!

Kampsportsakademin
5

Bra Förening! Strikt och kvalificerade Ledarskap!

Kampsportsakademin
5

Bra förening med toppenledare!

Kampsportsakademin
5

En mycket bra förening som tar hand om sina elever på bästa sätt!

Kampsportsakademin
5

En superförening som leds av kanonledare som motiverar & instruerar oss på bästa sätt! Tack för i år vi ses i januari igen! Gott Nytt År!

Kampsportsakademin
5

Längtar till varje träning! Duktiga instruktörer - bra träning!

Kampsportsakademin
5

En fin förening, engagerade tränare, ordning och reda, trevligt och nästa lika kul som friidrott

Kampsportsakademin
5

Bästa stället

Kampsportsakademin
5

Toppenförening med engagerade ledare och entusiastiska elever! Erbjuder en stor bredd av kampsportsträning, så det finns garanterat något för alla!

Kampsportsakademin
5

IS great to learn teakwund

Hapkido

Hapkido är ett komplett Koreanskt självförsvarssystem som lär ut slag, sparkar, kast, fasthållningar, ledlåsningar och falltekniker.  I Hapkido tränar du styrka, balans, kordination och kroppskontroll på ett roligt och hälsomedvetet sätt.

Kampsportsakademin är en del av Daehan Minguk Hapkido Europe och är högkvarter för stilen Daehan Minguk Hapkido i Sverige. Klubben är även officiell medlem i Svenska Taekwondo-förbundets Hapkido-undergren.

Att tävla

Inom Hapkido kan du tävla i grenar som kamp (liknande Taekwondons Kyurugi) och Hoshinsul (självförsvars-uppvisning). På många Hapkido-tävlingar finns det även möjlighet att tävla i mönster, både med och utan vapen.
KSA har en aktiv tävlingsverksamhet och deltar regelbundet i både Nordiskt-mästerskap och på VM-nivå.

Gradering

Våra graderingar är anpassade till individens förutsättningar och görs med Daehan Minguk Hapkido European Organisations riktlinjer som grund.